20170928

Приеми Еднаквите-Една история за масоните и тяхното ръкостискане


 Приеми Еднаквите-Една история за масоните и тяхното ръкостискане





Започвам сегашната статия малко "по-отгоре".Главната цел на темата е читателя да се запознае  и получи приложимо знание в ежедневието.Това приложимо знание е как в дейностите от ежедневието да бъдат разпознавани масоните, чрез тяхното ръкостискане.На мен лично ми е много забавно, като се запознавам с нов човек,или като се срещам с познат такъв  и чрез ръкостискането да разпозная дали е масон.Няма как да опиша емоцията,която усещам , но най-близката емоция е смес между детската необременена чиста радост, забава, и желание за знание.Това е част от емоционалния ми поток на Всичко ,което съм.Самата емоция е балансирана и не е от тази плътност.След като гледах редица сериали , филми,предавания,шоута и наблюдавах ръкостискане на персонажите,гостите и тези които учасатват в един момент просто интегрирах знанието.(реално дори съм забравил как стана това, но в един момент започнах да ги разпознавам).В един слънчев ден виждам един съсед-полицай докато маневрирам с колата да паркирам.Още като го видях знаех,че ще ми подаде ръка за ръкостискане и бях готов, подавайки ми ръката си , направи такова ръкостискане , с което да ми покаже ,че е част от "масоните" (предполагам синята ложа , но не съм сигурен).Друг повод , по който започнах и реших да създам тази тема , е че българското пространство и в българското пространство почти не съм срещал тема  специално разработена за това да даде приложимо знанание за разпознаване на масони в ежедневието.

И така първо нека разгледам енергийното проявление (не добър термин), но за друг не се сещам друг начин по който мога да го изразя това е това е  материалното проявлението на по-висши принципи и архетипи.Но реално фокуса е около 4та плътност на мястото на което в даден план са дроздовете на последователните Висши азове.В пространството са в последователен начин скупчени един до друг.

Толкова са приближени,че приличат на много чепки грозде на едно място
.От близкото разположение едни до друг те образуват общо съзнание.Ето се проявява на физически план кошерното съзнание  (а и от там идва тази концепция). Във материален план това е проявление на по-висш принцип идващ от по висока плътност. В 3D е известно като кошер. 



Физическия израз на това нефизическо проявление е цялата agenda на всички извънземни фракции,империи , отбори всички да са едно цяло.  Реално те са едно цяло, защото стоят толкова близо един до друг че са се срастнали и индивидуалното се е загубило.



Друго физическо проявление са начините за управление- армия,корпорация,фирма,семейство,компания първичното тук е всички тези организации произлизат от самия кошер.Самата Кралица на Орион добре знае това (тези врътки на механиката на Играта) .От принципа на кошера  тя (кралицата) вменява на всички еднакви модели на поведение, програми затова всички изпълняват една и съща задача-agenda.За това на последователните светове всички са еднакви , възприемат едно и също (един и същи спектър) изглеждат по един и същ начин , държат се по един и същ начин.
Има един популярен лозунг "Приеми Различния" .Този лозунг е проявление на чисто последователното разбиране и възприемане.На последователните светове всички са еднакви и е трудно да се приемат различните, различните там при бавноразвиващите се a.k.a последователните са извън системата/социума (за малко по-запознатите те са търсещите смъртта).За това е известен в земен план този лозунг.Сега ще дам едновременния прочит на "приеми различните" .
Едновременния прочит е ПРИЕМИ ЕДНАКВИТЕ .Ако си в advanced level of gameplay и с кеф търсиш подобни на себе си, то в началото на това ниво е много трудно да се приемат еднаквите (стабилен урок и тема за изучаване вложена от Създателите на Играта).
Когато темата бъде изучена-да приемаш еднаквите, те вече не ти правят впечатление и ги приемаш такива каквито са (безусловната любов в чист вид) и ги оставяш да правят кфот си пожелаят (закон за допускането).

В последователните светове всички са сВЪРЗАНИ (демек са вързани) с една обща цел да развиват кошера (Империята, отбора,фирмата).Там всички са приемани "като братя".Думата брат като генезис е същество,което служи с дадена цел на някой - империя , кралица, отбор, фракция.

В земен план кошерното съзнание  е пресъздадено (тоест в различна форма, но основата си е един и същ принцип).Едно такова пресъздаване може да е види в създаването на тайните общества.А едно тайно общество се използва , от този който разбира врътките на механиката на играта (тоест механиката с която се манипулира играта) било то Империя крал кралица кукловод администратор, кралско семейство.
Дадено тайно общество има cult към даден архетип (пак последователен принцип в земен план).Давам пример с този на Кралицата(или другояче казано путкопоклонниците).  ( хиперлинк към този култ) . Този който управлява механизмите на "тайното общество" с cultа към Кралица реално се програмират всички членове.Култа като механика е окултен по природа чрез него се правят церемонии, чрез които се дава физически израз на дадена agenda (тоест момент в който се започва манифестирането на даден план за времевия момент) едновременно с това  даден модел на поведение/архетип се влага в съзнанието на всеки един член на дадено тайно общество.Всяко различно тайно общество обслужва различни извънземни фракции и тяхната agenda спрямо Земната Игра.Всяка различни извънземна фракция изповядва различни архетипи, на които става физическа манифестация.

И така чрез увода желаех да навлезна в дълбокото на темата на масоните и сега прехвърлям фокуса върху самото масонство.

Генезиса на думата masson е неземен.

ma- референция към Кралицата
sson- мъж дете ss-най доброто

Самата дума (masson), като вибрация и физическо провление значи най-добрите деца на Кралицата Майка.Но какво означава "архетипно" да си Masson's .Това означава да програмираш,да служиш до безкрай , да си послушкото на мама, който си дава гъзъ доброволно да го програмират.Както "децата на Кралицата"-кралските и не кралските фракции са в йерархия така и Mason's в земното общество имат йерархия .Ето я и йерархията на масонството.За да се придвижваш по-нагоре в йерархията на "mason's" децата на Кралицата-Майка  трябва все повече да служиш и все повече да бъдеш програмиран.Тоест да изпълняващ agendaта , каквато и да е и ходиш все повече и повече на церемонии.
Цялото поведение на рептило-сирианците е един голям ритуал.В земната игра е внесено , като определени начини на поведени.Докато в един последователен свят програмирането по-скоро е технологично , то на Земята нещата са малко по-сложни.

The Darkside team в древни времена изучавайки всичко ,което са изучили (и продължават да изучават) го обгръщат в ритуалност ( а де от кой им идва идеята да са ритуални хммм? ) .
Думата "ложа" означава виждам и носител на архетипа на Ордена.

И така малко инфо за самата йерархия
от 1ва до 3та степен синьо масонство
от 4та до 18та степен червено масонство
от 19та до 30та степен черно (несъзнавано)/философско масонство
от 31 до 33та административно масонство (напрао си готвят за послушковци който да управляват системата).

Развивайки се катъо Тъмен, различните "фокуси" на съзнания получават чрез ритуали.Ритуал е вид концетриран физически израз на намерение.
Ритуалите на масоните  са взаимствани от Орион и развити в това което са сега от darkside магьосницте от Атлантида че и по назад.Всяка степен до 33та , за да се получи се преминава през ритуал.Ритуала представлява концентрирано изменение на фокуса на съзнанието в определена насока (самия фокус има различни точки пример безжалостност (вибрацията на тесеракта) масоните я постигат чрез ритуал и за това ги боли хуя като избиват хора или контролират масите).Основата на ритуалите да се придобият извънземни модели на поведение и даденото съзнаниет да бъде програмирано да изпълнява дадена agenda.Чрез ритуала буквално на енергийно ниво всичко се вгражда в структурата на самото съзнание.
Поради факта , че пиша темата на няколко пъти и сменях плана си точно какво да вложа .Смятам и ще дам малко повече инфо относто самото масонство.

Основата и част от основата на масонството като проявление на земен план на последователщина , това е символиката.Когато нещо се предава символично може да бъде директен канализатор на нефизични архетипи и архетипно потоци.Чисто механично символът представлява, дуален код-софтуер за самата матрица на тесеракта.Това е като материален израз на самото Творение.Когато включи към символа и намерение  се прави директна връзка с тесеракта/творението и се влага нещо , което да бъде проявено на земно ниво.Земния план като манифестация е нищо повече  от проявлението на архетипни енергии и потоци.Поради факта че 3Д е дуална платформа всичко има двойнствено значение, другото значение на символа-това е ритуала.Поради факта , че този вид тайно общество произхожда от неземен произход-извънземен в него са вложени основните модели на последователните.Едни от най-основните модели това е ритуала.Правят струват при тях (последователните) всичко опира до ритуала.Самото масонство като проявление на модели и знания са закодирани в ритуал и символика.Всяко движение,дума при тях е ритуално.Самата двойнственост ритуал-символика е точно копие на моделите на поведение на сириано-рептилските общества.Един крал/сириански войн/сириански командир/ постоянно прави всичко под формата на ритуал.
Всяко едно тайно общество било то  масонство или друг орден , в каквато и форма да е обществото/ордена представлява проявление на agendaта на някоя извънземна фракция.Извънземната фракция , каквато и agenda да има работа по тази agenda то същата тази извънземна фракция се държи ритуално.От там идва и ритуално-символично поведение на масонството.



 Пример за символика на ритуала ще дам с Рокфелер Център.
"Рокфелер център" е една от архитектурните сгради със многостранно влияние в Ню Йорк.Построен е от Джон Рокфелер-син  (john rokfeller jr wikipedia).Целия building concept е съставен от 14 небостъргача.Този небостъргач , който ще разгледам това е GE Building.






Формата (формата е 3Д   израз на дадена концепция архетип енергия) на GE Building e във формата на трон.



    








Основната символика на трона се свързва с Бог.Символика и архетипа на този Бог е играча , който седи зад Играта- Nin-Hur-Sag (за незапознатите това е кралицата бунтовничка), но поради инфилтрация на сегашните тайни общества , това също може да е Кралицата на Орион.Формата на GE Building е стъпаловидна или реално казано, който слушка 
/непослушната/ Мама и /непослушния/ Тате се изкачва по стълбицата. (степените на масоните,кралските фамилии и подизпълнителите на кралицата /бунтовничка/ ) 
  
За заинтересованите подробно разгледайте снимковия материал.



















От някъде да ви се струва познато.Това са статуетки на хиляди години ,реално съществуващи и са на Изида. (хиперлинк към Изида  ) ако видите линка ще видите , че един от йероглифите за изида това е трон.Поради факта,че Ge Building e посветен на Кралицата.Едно от имената на кралицата е Изис/Isis.
Йероглифа на Isis е змия трон.Тоест пряко се показва какво е Isis----> Kралицата  рептилка държи трона.Това означава , че още в древни времена са свързвали Кралицата на Орион с властта.Сградата е изградена на база архетипна/архитектурна съпоставка на Изис/Изида/Мария с младенеца.Ако се гледа като титла (изис-трон и Кралица) или символика това представлява физически израз на властта , която притежава Кралицата на Орион.Щом един йероглиф (физически израз на нещо абстрактно) е с формата на трон то реално се вижда как на архетипно ниво е приета Кралицата.Чрез формата на GE Building (трона на Кралицата) директно си заявяват , че шефката им е Кралицата.Поради множеството галактически войни между фракциите това може да е израз на Кралицат-бунтовничка.В земен план построяването на една сград (паметник) е символичен израз на енергията и архетипа (модели на поведение) на Кралицата.Нарочно мащаба е огромен за да се види, тя какво "огромно същество е " (не че е ама се мисли за такава) .Но символичнно погледнато сградата е от камък-бетон нещо което е кристализирало яката, тоест вкаменелост.Самата и енергия и начин на развитие на символичен план самото Творение ги изразява, като нещо вкаменело застояло нефлуидно, спряло развитието си.

Йероглифа за Бог Озирис/Аl/Ен-ки/Ра/Кралицата 




Йероглифа има три вариации със оригинала, като третата е оригинала.













Вариация 1                                                                 Вариация 2






Вариация 1 - символика
 този йероглиф е символичен израз за съюза между Орион И Сириус.
Окото е символ на Орион и седи над трона-Сириус е на трона и управлява.Трона е е йерархията между Орион И Сируис.





Варияция 2 - символика
Окото е символ на Кралицата нма Орион/бунтовничката/. Трона е символ на Империята Сириус/Краля бунтовник/.Фараона е символ на фараонските (кралските земни фамилии). Фараона е посредник, жрец и пионка на Орион-Сирус.





Архитектурното проявление на сградата носи същата символика , като разгледаните по-нагоре йероглифи.




Египетския йероглиф във версия на сегашната времева рамка.Шефовете на фамилиите са Орион/кралицата бунтовничка.
Основен символ на сградата е Орион (модерен вариант) и на това,че властта над Земята е от кралските фамилии.Ролята на фараона заемат Рокфелер (кралските фамилии).



Но една от другите символики използвана при направата на GE Building e Изис-Лактанас.



А Изис-Лактанас е титла давана на Кралицата и създателка на хората .Което ме подсеща и подсказва,че GE Building e направена в cult към Нин-хур-саг (която сега е управляваща).
Друг символ на Ge Building и всички 14 сгради това е към Озирис и мита за разкъсването му на 14 части.Когато ЕА създава човека поради факта , че му дава "кралски гени"  и гени " за свобода от системата"  Кралицата на Орион и корпорацията Magh  както и Ен-ки се обявяват против него .Мита носител за тези реални събития това е мита за разкъсването на Озирис.


Чрез частта , в която нагледно описах как символика-ритуал се прилага в земен план в израз на Ge Building.С това исках да покажа двойнствената природа на масонството, като сивмолика и ритуалност.Самите основи като модели  ги показах чрез примера , който дадох.


Когато даден масон (или някой от тайно общество) се изразява публично, то почти винаги прави знак, кой е и за кого играе.Но в повечето случаи самия политик, собственик на фирма, президент,дипломат,депутат,съдия, реално не знае за кого играе.Реално политика няма има само театър и разиграване на agenda с цел вкарването на дадени концепции и /пре/програмирането на обществото , както и управление на обществото. Следващите два клипа са много показателни , за това , което искам да покажа и кажа.



Зараждане на масонството


В повечето официални източници пише , че "тайно общество" на масоните в новата си форма се заражда в Британия. Ахх защо ли? На чия извънземна фракция беше представител Британия? Кой управлява Британияя аааа вярно Кралицата на Орион каква случайност а ?! Защо ли пък точно там се е родило  масонствотото в новата си форма?!?! Да не би Британия да е носител и проявител и изпълнител-лакей на agendaта на Орион брей брей брей верно бе.
Първата Велика Ложа е учредена в Лондон на 24 юни 1717 г. Малии баш на лятното слънцестоене.Ебаси ритуала дето са си спретнали.Великата Ложа била Ложата Майка, ми много ясно като Кралицата-близачка (кралицата на британия тогава) култа и е към Орион и техния тип общество и архетипи как няма да я нарекът Ложата Майка.Дефакто една от най-вътрешните групи на "масоните" това са нива много над 33та степен , най вероятно са подизпълнителите на кралските фамилии са учредили Ложата Майка.Сега точно в тази ложа са едни от най-влиятелните путьоблизачи или друго яче путкопоклонници в световен мащаб.В Сащ и Европа има над 5 милиона масони.Това е почти с големината на България.Представяте ли си колко лесно една agenda става материализиран , като имаш 5 милиона пчелички най най важните места в световния бизнес и политика.Тези 5 000 000  се командват от 5000.Тези 5000 са във най вътрешните кръгове (тези над 33та степен) . 100 човека управляват тези 5000, които управляват 5 000 000 , които от своя страна управляват целия свят.А 100 те човека , които управляват цялата създадена верига па са лични кученца на путкопоклонниците a.k.a royal families in the world.
Една от главните цели на масоните и техните вътрешни учения са за земно проявление на орионо-сириуската agenda концепции и разбирания.Тоест земния сценарии , за това как ще протича играта, убежденията и вярвания на Орион-Сириус - култа към тялото властта и технологията както и култовете към архетипите.  Основна сентенция и двигател (взел съм го от техните директиви директно) на масоните като общество  е "истината е любовта към съвършенство, а съвършенството е вечния стремеж на духа да обуздае материята".








Eфекта WOW
Ултра светлите тфа направо е меда за ушите и съзнанието само липсва думата светлина ,че да повърна от толкоз светлина и добрини.Прекалената светлина води до трансформация в овца.
Другият път , като слушам послания на светлината няма да забравя да си взема бански и чадър, че да се къпя и обливам в светлина. ихаааааа.
Сега сериозно, за един незапознат и неразбиращ символиката на казаното (посланието взето от директивите на масоните ,което аз толкова много хейтвам толкоз време :) ) би се получило ню ейдж разбиране, но какво се крие зад тези думи. " Любов към съвършенството" , тфа си е чиста любов към развитие на тялото,технологията и манипулацията на самата Игра.Типично хоризонтално мислене.За Орион по важно от бизнеса,технологиите,Играта,тялото и властта няма.Ако се появи нещо ново то ще е извратена форма на dark control.Втората част гласи " Съвършенството е вечния стремеж на духа да обуздае материята" . Ех Кралице не ти ли писна на путката толкова време да се пробваш да контролираш самата материя.Аз разбрах,че последния тип технология по която работи Кралицата е не да имитира творението чрез холограми, а да се пробва изкуствено да възпроизведе творението чрез технология.Тоест да накара самото творение да прави това което тя иска, но по естествен път.Тоест чрез технология да принуди творението да прави това което иска тя така както духа чрез въображението си прави реалността.Това за материята е толкова буквално казано,че чак се радвам .Реалния превод от змийски към човешки е вечни стремеж на технологията да контролира Играта и Творението, като механика и най вече вечни стремеж към  физическо безсмъртие и вечна Игра. (една случайна архетипна връзка. под физическо бесмъртие има хоризонтална черта, просто случайно се получи архетипно да изразя концепциите от хоризонталния път на развитие).
Реално всичко се разиграва в разговори между фамилиите а проявлението са политически,икономически , бизнес отношения.Представете си ,че говори даден политик/представител на фракция (всичко което покаже политика/представителя на дадена фракция е проявление на agendата на неговата група, правят го несъзнателно щото са вързани с потока на фракцията си), това което казва не го мисли, това което казва му го е казал неговия шеф като нареждания (подизпълнител на кралските фамилии).


И така сега ще представя схемата на масонстовото според моите проучвания.Цялата на схема на масонството се върти около числото три.Числото три е свещенно за масонството.Просто нещата синхромистично се съчетаха.




Реално пирамидата не една и е една.Реално пирамидите са три.Тоест йеархията на цялото управление са три пирамиди а пирамидата на масонството е стълбата към небето и тя е обърната пирамида защото е насочена към земята.Всяка от тези пирамиди има множество под кръгове, но най често от кръг до кръг има по три под кръга.
Най голямата пирамида и върха на цялата структура това е Кралицата-Мама-Supreme





Пирамидата на кралицата (пирамида 1)  включва цялата йерархия на кралските семейства на орион, на кралските семейства на сириус та чак до ниво администратор.





Върха на Пирамида 2 това е администратор на даден свят (Ен-ки,Еа,Ал,Принцеса от Орион). Подйерархията води до кралските фамилии , които най често са генетичен експеримент, тоест изкуствено създадени.








Пирамида 3 за всички подкръгове от това да си изпълнител на земните фамилии до това да станеш част от дадена земна фамилия.



Тази пирамида нарочно е обърната надолу защото сочи към Земята и е от Земята, тоест всички които са част от обърната пирамидата са част от Земното население.Кралската фамилия не се смята за част от земното население а за част от рептило-сирианците.Тази обърната пирамида е така наречената стълба към небето.Така че всеки масон който си мисле че е фанал Бог за клитора жестоко се лъже има още много нива в йерархията на Системата.

Реално веригата на подизпълнителите е толкова голяма , че не може да се разбере , чии/какви интереси обслужва и представлява.

Ако един политик е между 1ва и 33степен това ще рече над него има 6 кръга за да се стигне до фамилията ,която представлява и фамилията , която играе с него.Тоест има 6 организации в йерархичен ,като всяка организация е по висша о предишната,за да успее да се стигне до този,който управлява политика.Представете си колко е сложна структурата.Шефовете на вътрешните организации са подизпълнители на фамилиите.Ще дам един събирателен образ-архетип на тях (който е гледал X-files веднага ще загрее)




cigarette smoking man (хипервръзка към wikipedia)




В сериал , "the smoking man" изпълнява ролята на подизпълнител на кралските фамилии.Защото той организира много от проявленията на agendaта на кралските фамилии той си грижи всички да е в нормите , той прави coverstory .За мен история на човечеството няма има кавърстория.Той прикрива всички следи на фамилиите на реално случващите се неща.Шефовете му са тези , които са в кръговете за влизане в дадена фамилия.Трудно е да опиша образа му и това , което прави.




Според основните директиви на масоните даден чирак на дадена ложа е собственост на ложата.Както е в реалността даден политик, актьор,певец се смята за собственост на неговите шефове,защото те смята че са вложили много в него (разбирайте програмирането му) и от тогава е станал тяхна собственост.За това те и правят каквото си поискат с техните подчинени.Станеш ли чирак империята те щампова,слага ти баркода си .





И така поради факта , че навлезнах в темата за масоните реших да напиша нещо и за българското масонство , защото това е тема табу за българите.




Българското масонство

Зараждане на българското масонство


До сега съм виждал няколко добре написани теми относно българското масонство.Но някак си темата за бълграското масонство е табу на ниво колективно несъзнавано.Останали са вложените модели от комунизма (от която управляващата фракция се възползва) темата за масонството да е нещо скрито забранено от закона, незаконно.Поради факта,че комунистическата партия много добре е знаела влиянието,което може да се причини от тях, тя ги обявава враг за народа.На обществено ниво темата е била забранена-всячески.Както от както галактиката съществува , щом управляващата фракция е против друга фракция то противниковата фракция на регионално ниво бива изкарвана "лошата" (основен сценарии в играта).А пък "подтисканата фракция" играе ролята на жертва защото тка за пред обществото уж са подтискани  а реално търсят тяхната подкрепа и съжаление (жертвата винаги печели).Типично путкенски номера.Като се има предвид че масоните го играели жертви (все пак си падат по орионските номера).


Масоните в България започват влиянието си около 18в-19в.Реално цялото това Възраждане от преди Руско-Турската война го разиграват масонски организации-уж да развието на българите , реално просто са развивали agendaта си.Паисий Софроний Врачански,Райна-Поп-Княгина Ботев Левски Раковски , Вазов и всички известни възрожденци (сега има бум за филмите относно тях поради факта ,че подготвят същото нещо) са техни пионки.Възрожденците са представени в добра светлина, но реално целят неосвобождение.Но тук се преплитат няколко неща, възрожденците са израз на колективното несъзнавано на тогавашните българи.Всички възрожденско-революционни организации са от масонски тип.Те са се обръщали един към друг с "брате" , имали са тайни ръкостискания, тайни ритуали, тайни събирания.Избирали са един човек от дадено село/град , където да се събират.Основоположник на възрожденските организации е Георги Сава Раковски-бил е ученик на Гарибалди и е посветен в масонските ложи в Италия.Раковски внася модела на масонската организация в България.Всички революционни организации произлизат от тази на Раковски и са по нейно подобие.Типично извънземен начин на живот революционерите /архетипа на сириуските войни/ , членуват в тайни организации да свалят властта.Реално големите играчи са Русия,Италия,Сащ,Британия, те създават финансират и организират революцията.Всичко става неслучайно,не щото щатите и руския цар ги боли за България просто, защото са имали такива планове в световен мащаб.После сириуските войни се митологизират , като светци- визирам Васил Левски (Лъвски).Създавайки революция масонските организации целят едно нещо възвръщане на териториите на Кралица на Орион и препрограмирането на населението.Забележете в световен мащаб всички революции става почти по едно и също време.Масоните в новата си форма 1717 г. Американската революция е 1783г френската революция 1780-1800 италианска революция 1830-1850  Германска революция 1848 Първа индустриална революция испанската революция (война за независимост ) е от 1800 по това време има възстания в Полша.Сърбия -революция Румъния-Революция, Гърция Революция, реформи в Османската империя,Русия спира да бъде царство.Незабелязвате ли как изведнъж целия свят в период от 100 години точно след създаването на новите масони започва войни.Това не са войни за освобождение, това са войни Кралицата на Орион да си възвърне новите територии и да започне да препограмира населението и да разиграва новия световен ред и всички "подем".Реално освобождение няма има препоробване. Левски или поне от негово име е казано нещо много правилно " който ви освободи , той ще ви пороби".Както и става на практика.
На символично-галактическо ниво исляма са земен представител на сириуските бунтовнически фракции.България е освободена от исляма (тоест от сириуските бунтовнически фракции властта преминава в Орион).Официалната власт се връща , краят на играта и подготвянето на края на играта ,тече с пълна сила.Реално се митологизират сирианските война - всички революционери, които са типични представители на Империята Орион.-Една чиста и свята република и като го чуя тфа ми замирисва на драйфано.Всички са в образите на лъвове-защо ли ?.Всичките революционери в световен мащаб са проявление на Ян архетипа и притежават неговите характеристики.Повечето българи са типичните сириански войни-бунтовници.Според мен българския ген е омешен и първогена са били сириански бунтовници против цялата власт на Орион , може би обучавани от Еа или Ра но не зная, може и от двамата.За това и тук толкова се псува на майка (не е случайно) защото просто се носят гените на сириански бунтовници против официалната власт-ренегати.Когато извънземните инжинери инженират "българския ген" в него влагат днк команди и програми да са против властта и системата.Възможно е по времето на Атландида преди потопа,а преди потопа тук е имало хора тоест преди около 50 000 години тукашната нация да можела да инженира тела и да е създала своя раса.И да е вложила в днкто знания от ранга на колобърските знания.Аспарух като идва по тея земи идва защото е знаел,че по тези земи са били неговите предци преди потопа -този на Атландида.Танг-ра вероятно е от рода на Еа или Ра.Според колобърските знания Бог и сина му (единствения син) са шифър за Източника и Всичкото което е .Източника е бог.Сина който произлиза от Бог и е само един е Всичко,което е.Така , че е силно верояно тукашното население преди около 50 000 до 100 000 хил години назад да са експериментирали с генно инженерство и да са създали собствена раса.Като се има предвид ,че са носили гени на сириански бунтовници, то самите те са подсилили тези гени и са вложили знания на генетично ниво, които могат да бъдат отключени.
И така връщам се на българското масонство
Основател на първата "официална" ложа в България е Данаил Николов или по известен ,като Иван ведър.




Една от пръвите ложи е създадена от Осман Пазвантолу.






Друга част от създадените български ложи произтичат от Кишинев.Българи общували с Ал.Пушкин (който е масон) привнасят масонските ложи в буржоазията.В Кишинев са ходили много от така наречените революционери-Христо Ботев е най известния сред тях.Революционерите ходили в Кишинев членуват в тамошните масонски ложи и става революционери там щото яката ги програмират. Всички българи , които избягали ходят я в Румъния я в Кишинев я в Италия и хоп се връщат с революционни идеи и готов план, е тфа па вече не е ли странно ?!  Масонските ложи много добре са знаели положението и развитието на положението и са се възползвали от "лапетийщитината" на българите.Уж са заставали зад техните идеи за освобождение , а реално са развивали собствените си планове.А плана е прост-Империата Орион да възвърне териториите си.Във всяка една "освободена" страна после се пуска в циркулация на масово ниво имперските модели на поведение , култура и всичко което е и сега (но тогава е стартирал плана).След всяка революция населението на чиято територия се програмира така че да е в подчиненост , така до сегашните времена- виждате ли ефекта .После следва технологизирането.В исторически план следват 3 индустриални революции.Сега се подготвя четвъртата- навлизането на изкуствения интелект.Така следващата стъпка е преминаването от патриархален модел към матриархат.И поетапно активиране на Днк Командите и Днк програмите вложени от Орион.

И така прехвърлям фокуса към българското масонство.
Малко информация за основоположника на българското масонство Иван Ведър.Поради факта ,че Иван Ведър владее техники за създава на образ в обществото за отрицателен период от време се превръща в модел на подражание в Русе.Същият този град Русе е един от най-масонските градове от към архитектура и ложи.
Иван Ведър е посветен в Oriental lodge 687 в Цариград.Тази ложа произтича от ложата Майка в Британия.Ведър става носител архетип на добрата-работна пчеличка , която прави всичко за кошера (служи на другите)  и прави този архетип масов в Русе.
Тази толкова добра и послушна пчеличка спасява (пази кошера и работниците в кошера днк команда) Русе от опожаряване и османска обсада.Реално ситуацията е такава, че командира на османците Деливер паша е масон.Те се познават по тайното ръкостискане , и другите масонски знаци. (още малко и ще финализирам с темата за ръкостискането).

Първата конституция на България е създадена от Иван Ведър. (що ли???).Реално конституцията е земно проявление на ограничения дадени от Орион.На кого в някакъв официален документ биха дали права - човешките права освен на робите.Замислете се . Права дават само на робите. Ако си свободен в официален документ права няма да ти дадат щото ти си си свободен така или иначе (както е и).Нарочно се вписва че хората имат права щото са роби и шефовете са се смилили да дадат права на робите.Другото конституцията е израз на това как протича една едновременна игра.Тоест чрез законите в една държава се описват границите ,които последователните да не минават (не че го спазват) за да протича правилно една едновременна игра.Чрез конституцията на ниво архетипен поток се влагат основните модели на поведения и ограничения на даден народ. a.k.a dark control way of Republic and people.

Първата ложа в България е направена през 1879г и се казва Etoile des Balkans (Балканса звезда).Тя произтича от ложата-майка в Португалия.
Първите седем масона които образуват първата ложа в България са 

Иван Ведър
Поручик Върбан Вапцаров
Тома Кърджиев
Захари Стоянов
Марин Янакиев Маринов

Първата масонска ложа влиянието си върху "основните ограничения".Накратко казано конституцията без надзор на орионски лакеи не се прави.
Едно от известните имена които членува и е основател на балканска звезда това е Захари Стоянов.




Toй е 12та степен - grand master architect.
Планът , който Иван Ведър проявява ръководи и става изпълнител е  за завземане на огромна власт от управленските постове в държавата.( ако ги няма на тези постове да връткат конците , ще вземат хората да се усетят , че са свободни).Повтарям за забравилите всяка държава , в която  ще има имало е или ще има революция не се освобождава а Кралицата на Орион си връща властта към нея.В световен мащаб в почти всяка една страна е имало революция.Всяка държава след революцията се препрограмира и прави да е послушна на Мама и и да е подготвена за нейното завръщане.
Първата ложа в София се казва "Братството"  (що лии що за овче/лъвско кошерно съзнание всички са братя а под всички са братя разбирайте всички изпълняват agendaта на добрата вечна мама урааааааа, думата братство е архетип-носител на модела на добре програмираната пчеличка , която работи за кошера и само за него).
И сега малко символичния аспект на първите две ложи
Балканска звезда-звезда е референция към Орион и Кралицата на Орион.Тоест Кралица изгря в България.
Братство е символ на това че се изгражда структурата , която да програмира препрограмира и създаде кошерното съзнание и пчеличките сами да искат мама да се върне.
Първата ложа в София- Братството е открита на 7-9 VI 1883 и е клон на ложата-майка от Португалия.
Със освобождението в България се цели прехода от силно патриархално общество към силно матриархално общество.

Друг извествен български масон това е Алеко Константинов






Иван вазов също е бил масон.






Тези двама човека са пример за това ,че в основата на цялата българска култура седят масони,които са имали за задача да вменят определени модели на поведение и да фокусират обществото върху проблематика искана от кукловодите , както и да създадат начин на живот на населението- както и става.

Трета по известност ложа в България това е ложата Заря.
Към 1923 в България има 9 масонски ложи
Пловдив-слънце
Русе-Дунавска звезда
Варна-Черноморски приятели
Кюстендил-Македония
Плевен-Правда
Ямбол-Кабиле
Бургас-Св Климент Охридски


Масоните в сегашни времена





И така идеята ми първоначално беше  за една кратка статия относно разпознаването на тайните ръкостискания в ежедневието.Но темата се разшири и трансформира в една много по-богата тема.Ако някой има интерес имам около 200 страници с имена на български масони в периода до 1944 г.
И сега най-накрая започва финалната част-същината на темата за ръкостискането.
Реално степените са 33 но има много над тези 33 степени (показъл съм ги в графиките по-нагоре).
Публична информация има за ръкостискания на синята ложа, която е до трета степен.Но на официални събития, както и в ежедневието се използват основните ръкостискания.Доколкото ми е известно има и ръкостискания от 4 до 33та степен и отвъд , но са непублично достояние.

Най-популярното или поне най срещаното от моя страна , като начин за ръкостискане ето този 

Нормално ръкостискане,като има леко свиване от последните два пръста.За да се разпознае ръкостискането трябва много леко да се хване на ръката и фокуса при среща с някой да е и върху ръката. Този който ви ръкостиска по този начин , ще го направи много леко за да го разпознаете. Според мен това ръкостискане е от ниските степени. 




The Master's grip се казва този начин на ръкостискане.Прави се , когато ще ръкостискате ръката на този срещу вас точно когато ще се здрависвате,  широкоразтваряте ръката си , и със всеки един от пръстите си докосвате китката в основата , точно  където се превръща в ръка.Ако този срещу вас е масон ще ви отговори с докосване по същото място. Ръкостискането е на масон от трета степен- master mason

















Масонско ръкостискане - Pass Grip of Master Mason

Това е масонско ръкостискане , което ще получите от масон трета степен (master mason) .Когато някой ви ръкостиска по този начин ще усетите силен натиск между второто и третото кокалче на ръката.









Масонско ръкостискане - Real Grip of Fellow Craft

При това ръкостискане ще усетите силен натиск върху второто кокалче на ръката.Както е показано на снимката.






Масонско ръкостискане
 Pass Grip of Fellow Craft


При този начин на ръкостискане ще усетите силен натиска в началото  кокалчето (празното пространство), което е в разстоянието между показалеца и средния пръст











Masonic Handshake - Grip of Entered Apprentice

За мен това , е много рядко срещано някой да ръкостика по този начин.При този начин
на ръкостискане ще усетите натиска на кокалчето на показалеца.По често ползват
първия начин на ръкостискане с лек натиска на последните два пръста
.



Този ми е малко трудно да го опиша , но когато бъдете ръкостиснати така със сигурност ще усетите , защото е много нетипичен начин на ръкостискане.Името му е the lion way.Самото име е показателно за себе си.







И така следва една компилация-клип, която се явява и завършека-есенция на цялата тема компилацията е доста дълга , но целта на цялото клипче е да покаже нагледно ръкостискането.Ако изгледате клипа най-малко два пъти и започнете съзнателно  да обръщате внимание на всяко ръкостискане ще установите колко много хора в ежедневието са масони , за които дори и не сте подозирали.Аз лично точно чрез такива клипове , но от филмите и сериалите успях да се науча да ги разпознавам навсякъде.






И така вместо заключение ще разкажа малко повече за новото лого на блога ми.


Това е първото ми алхимично илюстраторско творение.Идеята ми се появи внезапно и нямаше как да не я запиша и проявя .Цялата идея е там ,че чрез логото си исках да изразя собтвеното си намерение и да изразя какво правя в блога си, и с какво се занимавам и начина ми на живот.Това лого изразява самия мен.Символите в кръга пишат думата Vertical по доста заиграващ се начин.Нарочно има стрелка на горе  която изразява вертикалния път на развитие, стрелката и горната част на стрелката са обърнатата буква V. Едновременно с това стрелката игра е ролята на буквата I . Символа # съм го сложил нарочно за да може да резонира с тесеракта, тоест това е мое тесеракт изграден от самия мен (сайта) в който споделям отвъднаднедуална информация и знания взети от вертикалното пребиваване и от вертикално разбиране.Едновременно с това показва , че аз съм си реалността, че аз съм въображението, което се проявява в материята.Нарочно е в кръг, кръга изразява цялостност и специално този кръг е магичен.Но кръга и изразява 0-та тоест празнотата и постоянното зануляване тоест аз съм нищо.Фона е черен поради факта,че състоянието на вертикалност е инско (тоесто вътре в себе си-великата празнота) кръга е златен защото златния цвят е янски и смесицата между златно и черно изразяват баланса , като смесица на двете.Individual research spot e точния израз за тесеракта,който правя в проявлението на този сайт.Място за индивидуална изследователска дейност.
И не забравяйте ПРИЕМИ ЕДНАКВИТЕ иначе се забравяйте колко си поискате.






И като за финал емоция и настроение в музикална форма с track of Vangelis - UP and running








3 коментара:

  1. редактирай си текстовете на моменти нищо не се разбира или си бързал или нещо такова но имаш доста части където се изтърва смисъла на изречението и това може да откаже човек да продължи надолу.
    Иначе темата ми харесва особено в тази част в която обясняваш за българското масонство. В последните години чета книги които не бих си помислил да чета в по ранна възраст.
    Не бях се замислял до момента в който просто не си дадох сметка че живота не е само за работа и какъв е смисъла да работим цял живот за нещо което не стръва е няма да отнесем на другия свят.
    Може би преди 5 години нямаше да разбера какво исаш да обясниш дори щях да те напсувам за дето говориш така за "народните будители" :D.
    Сега всичко се връзва и поне в моята глава придобива смисъл.

    ОтговорИзтриване
  2. Пич, по-голяма глупост не бях чел. Евалла!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ти остави то и аз ,скоро не бях го чел,има си неща които и аз не мисля че са така сега :)

      Изтриване